30
11/2012
0

Mindig csak a pirézek

Ertsey Katalin a napokban megint túladagolta a tréfarépát, és amikor valaki ezt zaklatott lelkiállapotban teszi, annak igencsak rossz vége lehet. Szép példája ennek a nő viccesnek szánt, ám valójában borzasztóan szánalmasra sikerült "pirézes" levele, amit Novák Elődnek címzett.

Ha én is náci lennék, akkor most minden bizonnyal le"hülye liberális k*rváznám", de mivel nem vagyok az, ezért csak sajnálni tudom őt is, meg a szakadó pártját is. Így 2014-ben nehéz lesz átugrani azt a bizonyos parlamenti küszöböt. Pláne, ha a sok kis pirézre épít a magyar ökopárt. :)

(Amúgy pedig érdemes elgondolkodni azon, hogy ezek az áldott, magukat végtelenül toleránsnak beállító emberek nem kirekesztőbbek-e, nem gyűlölködőbbek-e, mint az általuk szélsőségesnek nevezett elemek. De tényleg.)

Ertsey Katalin válasza Novák Előd kérdésére

„rég köztudott, hogy izraeli-piréz állampolgár vagyok, magyar állampolgárságomat vásárlás útján szereztem be kevéssel a jelöltségem előtt. sőt, nem csak az állampolgárságom izraeli-piréz, de az identitásom is, egyszerre érzem magam képesnek a zsidó érdek, valamint a piréz életérzés képviseletére, hiszen mindkettő lényege a magyargyűlölet. nagy örömömre szolgál, hogy ilyen kis szerencsétlen nácik, mint te, találnak végre valami elfoglaltságot az életükben az identitásom kutatásával, különben még véletlenül önálló gondolat születne a fejükben, de erre még nem volt példa. hadd kérdezzek vissza: régóta érzem, hogy előszeretettel hozol elő homoszexuális témákat. kérdezem hát: látens buzi-e vagy?”

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenvelemenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr714945661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása