30
11/2012
0

Elveszett életek

Nem, ezek sem elveszett gyerekek, segíteni kell őket, támogatni, integrálni, pedagógiai módszerekkel nevelni a szülei helyett. "A megoldás nem a büntetés, nem a tárgyalótermek és rendőri kezek, hanem a gyermekek nyelvén értő szakemberek, pártfogók, pszichológusok, szociális munkások és a szülők közös munkája" - írják a civilek. (http://bit.ly/Tr8NFF) Hát hogyne, persze, nyilván. A szülők biztosan nagyon együttműködőek lesznek majd. :)

Amúgy a nyáron elfogadott (szerintem még mindig nem elég szigorú) új Btk szerint már büntethetők lennének a suttyók, de sajnos az majd csak jövő nyáron lép hatályba, így mégse. :)

És nem azért kell büntetni, mert emberölés történt, hanem azért, mert aki 12 évesen itt tart, az megérdemli, hogy ne a tanárnéni meg az iskolapszichomókus simogassa meg az okos kis buksiját, hanem keményebb eszközökkel legyen az ilyen kölköknek elmagyarázva, hogy hogy viselkedünk a buszon, és hogy hogy nem.

Megverték, terrorizálták a buszon, senki nem segített

Három tizenéves rátámadt egy huszonéves férfira csütörtök délelőtt Szolnokon. Az eset egy helyi járatú autóbuszon történt.

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenvelemenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr784944076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása