24
08/2013
0

Állatholokauszt

Mi az a 269life? Izraelből indult radikális állatvédő mozgalom. A 269 egy borjú neve, aki egy izraeli tejüzemben született. Élete hamarosan véget ér. “Testünkbe égetve a számát, szolidaritásunkat fejezzük ki az állatholokauszt áldozataival világszerte, emlékezve arra, amit soha nem lehet elfelejteni” – írják a 269 aktivistái.

Maaaaaargit, há' noormális??? Amúgy ma vettünk Mankával 80 deka csirkemellet, és - ahogy a videó végén a tanult kollega is mondja - egyáltalán nem fog megbotránkoztatni minket, hogy "hullával táplálkozunk", miközben nézzük az esti Híradót. Szóval ez lesz.

Állatholokauszt. Ez ma a nap híre, benne a nap videójával. Jó szórakozást hozzá, a húspultot az Intersparban meg eztán messziről kerüljétek el!

444.hu logo.pngLeállította a rendőrség az Erzsébet téri emberhúségetést

Augusztus 23. a rabszolga-kereskedelem és annak eltörléséről való megemlékezés világnapja. Ezen alkalomból a 269 Life Hungary aktivistáinak bőrébe a 269-es számot égették volna. Mindenkit vártak egy nyilvános humán billogozásra, aki szeretné kifejezni szolidaritását azon élőlények iránt, akik rabságban élnek, név nélkül, csupán egy számmal nyilvántartva, nap mint nap szörnyű kínok között.

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenvelemenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr455474825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása