30
08/2013
0

Választási bulivonat - 2014

Ma egy látszólag messziről érkezett kép a nap képe rovat főszereplője. Látszólag, mondom, de ha közelebbről megnézzük, rájövünk, hogy mégsem. :P

A tömött vasúti szerelvény elején, kék pólóban Fodor Gábor integet, mögötte Ungár Klára mosolyog, a háttérben Schmuck Andor, az ütközőkön pedig Molnár Csaba és Gyurcsány Ferenc utazik. A vonat, amire a többi kollegával egyetemben nagy nehezen felkapaszkodtak, az pedig nem más, mint az MSZP országos listája.

Miután ugyanis az Együtt utasai végül mégiscsak külön vonattal indulnak, ezeknek a - se érdemi támogatottsággal, se valódi párttal és országos pártszervezettel nem rendelkező - médiapolitikusoknak az egyetlen esélyük, hogy 2014-ben befussanak a parlamentbe, az az MSZP lista.

Szóval most kezdődik a tülekedés, a sorbaállás, a taktikázó adok-kapok, aztán aki felfér, az mehet, aki lemarad, az meg szomorú arccal integethet a többieknek.

"Figyelem, figyelem! Az MSZP 2014-es választási bulivonata balra, az első vágányról azonnal indul, kérjük siessenek a fel- és leszállással. A vonat minden állomáson és megállóhelyen megáll."

Kedves utasainknak jó utazást kívánunk. Ez ma a nap képe. :)

vonat_india.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenvelemenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr575485506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása